Nie zapomnij, że jutro rozpoczyna się okres składania wniosków dla niedźwiedzi i łosi. 23 czerwca to dzień, w którym dowiesz się, czy się udało. Powodzenia
From treestands to ground blinds, all your hunting must-haves can be found at Bass Pro Shops. Shop Now.
Tak, liczba punktów może się na pewno zmienić. Zależy to od tego, czy kwoty wzrosną, czy spadną. Wiem, że w jednostce Gwinn to się zmienia. Przewodnik po niedźwiedziach może w pewnym stopniu przewidywać, ale nie może być pewny.Wiem, że osoba przede mną, która poluje na tę nieruchomość, stwierdziła, że w zeszłym roku trafiła 12 i w końcu wylosowała Red Oak. Teraz, to opiera się na jego informacjach, ale.
Zazwyczaj tak było. Zmieniło się to od czasu, gdy pozwolili nierezydentom ponownie tu polować i obniżyli limity w niektórych jednostkach.Z mojego doświadczenia wynika, że 4 lub 5 punktów zapewni ci polowanie na niedźwiedzia w pierwszym sezonie w dowolnej z jednostek UP. Szanse są gdzieś wymienione na stronie DNR.
L & O
6 dla Gwinna do wylosowaniaUważam, że Amasa miał 8 punktów do wylosowania, ostatnim razem, kiedy patrzyłem. Mogę się mylić, nie byłoby to pierwszy raz lol.
Z mojego doświadczenia wynika, że 4 lub 5 punktów zapewni ci polowanie na niedźwiedzia w pierwszym sezonie w dowolnej jednostce UP. Szanse są gdzieś wymienione na stronie DNR.
L & O
Newberry jest bez wątpienia najtrudniejszym pierwszym polowaniem w UP do wylosowania. Wyjątkiem jest Drummond.
Pierwsze polowanie w Newberry w 2024 roku miało 8-9 punktów.
Uwielbiam mięso niedźwiedzie. Jestem za stary, żeby czekać 5, 6 lat na pozwolenie na niedźwiedzia. Jestem prawie gotowy, aby zacząć ubiegać się o trzecie polowania. Polowanie wcale nie byłoby mniej udane tam, gdzie polujemy, więc prawdopodobnie to zrobię po polowaniu w przyszłym roku. To 10 dni po drugich łowach. Niewielu myśliwych na niedźwiedzie poluje na naszym terenie. Żadni myśliwi z psami też tego nie robią, więc daty nie mają większego znaczenia.Wierzę, że mam tylko 3 lub 4 punkty niedźwiedzie, więc jeszcze daleko od wylosowania jakichkolwiek pierwszych łowów.
Mam coś w rodzaju 19 lub 20 szans na łosie.
Tak, trzecie polowania są dość łatwe do wylosowania.Uwielbiam mięso niedźwiedzie. Starzeję się i nie mogę czekać 5,6 lat na pozwolenie na polowanie na niedźwiedzia. Jestem prawie gotowy, aby zacząć ubiegać się o trzecie polowania. Polowanie wcale nie byłoby mniej udane tam, gdzie polujemy, więc prawdopodobnie zacznę to robić po polowaniu w przyszłym roku. To 10 dni po drugich łowach. Niewielu myśliwych poluje na niedźwiedzie na naszym terenie. Żadni myśliwi z psami też tego nie robią, więc daty nie mają większego znaczenia.