Michigan-Sportsman.com banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Premium Member
Joined
·
18,470 Posts
Discussion Starter #1
Hello sportspeople.

For those of you out there using Comcast for your ISP, are you receiving email today ?

I got a few messages this morning and everything was fine. But at about 11:00 this morning I tried to check my mail and got an error message stating the the server terminated connection. I haven't been able to receive any email since. I talked to tech support (which is normally pretty good) but the guy I got today didn't seem to know too much. I straight out asked him if there was a problem with the email server and he kind of mumbled a bit and said "hang on and I'll check". After about 5 or 6 minutes he finally came back on and said "Yeah, that could be the problem". I would think that it would be a pretty much YES or NO answer. Oh well, is YOURS working ?

Thanks.
 

·
Registered
Joined
·
781 Posts
I don't know what it is with comcast but it seems that every month or two I have these problems also.
 

·
Registered
Joined
·
51 Posts
A lot of customers have been exchanging Comcast modems lately if they are an older style. Seem to have better luck with the newer models. I had a lot of problems with my RCA-my Motorola works good.
 

·
Premium Member
Joined
·
18,470 Posts
Discussion Starter #6
Thanks folks. I got it working. On the FOURTH call to tech support I finally got someone who knew exactly what the problem was right off the bat. I just had a corrupt message on the server and it just happened to be the FIRST one there. So as soon as it connected, OE kicked it out and shut down the connection. I just accessed my mail directly from the comcast site and deleted the offending message. All is better now.

Thanks again.
 

·
Registered
Joined
·
28 Posts
Many ISP's are now blocking port 135 to prevent the spread of the latest worms using Microsoft's RPC Vulnerabilites.

Port 135 is used by 2000 active directory, Exchange E-Mail Server and Outlook.......
 
1 - 7 of 7 Posts
Top